BİLGİ Moda Tasarımı Öğrencileri BORAJET Havayolları Kabin içi Kıyafetlerini Tasarladı!

güncelleme: yayınlama:

Havacılık ve moda sektöründe ilk defa kurgulanan bir proje ile BORAJET Havayolları  ve İstanbul Bilgi Üniversitesi yaz dönemi kabin içi personel kıyafetlerini tasarladı.

Uğurkan Erez’in sunumu ile gerçekleştirilen BORAJET Havayolları yaz dönemi kabiniçi kıyafet yarışmasını Moda Tasarımı öğrencisi Beliz Abat kazandı. Öğrenciler alışılagelen hostes kıyafetlerinin dışında tasarımlarıyla dikkat çekti.  Pelerin uygulaması, bilek hizasında pantolonlar, blok renklerde gömlekler, önlük detaylı etek öğrencilerin hostes kıyafetlerine sundukları yeniliklerdendi. Ayrıca, BORAJET Havayolları’nın renkleri kullanılarak tasarımlara kurumsal bir kimlik kazandırılmıştı. Tuvana Büyükçınar başkanlığındaki jüri üyeleri Moda Tasarımı öğrencileri Anıl Tankut Dilaver’in projesini ikinci, Ayça Aydın’ın projesini üçüncü şeçti. 

Türk havacılık sektöründe bir ilk niteliğinde olan bu projede, genç tasarımcı öğrenciler 25 yıldır moda sektöründe yer alan, küresel başarıları bulunan Tuvana Büyükçınar ve BORAJET Havayolları ile eşsiz bir deneyim ve tecrübe kazanma şansı yakaladı.

Yarışmanın basında çıkan haberleri için aşağıdaki linkleri tıklayabilirsiniz. 
http://www.youtube.com/watch?v=hYiLpsC-f2E
http://www.airkule.com/haber/BORAJET-KABIN-EKIBI-KIYAFETLERINI-SECTI/17215
http://www.dha.com.tr/borajet-kabin-ekibinin-yaz-kiyafetleri-universite-ogrencisi-belizden_659074.html
http://ekonomi.milliyet.com.tr/borajet-bilgi-li-ucusa-geciyor-/ekonomi/detay/1858826/default.htm