Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü “Kadın İnsiyatifi ve Gücü” panelindeydi.

güncelleme: yayınlama:

İstanbul Bilgi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü, MPI Türkiye ve SITE Türkiye'nin uluslararası toplantı sektörüyle eş zamanlı olarak kutladığı 2. Dünya Toplantı Günü'nde 4 Nisan 2019 tarihinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen “Kadın İnsiyatifi ve Gücü” paneline katıldı. 

İş dünyasından ve toplantı sektöründen değerli konukların katılımıyla düzenlenen panelin organizasyonunda görev alan Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencileri, SITE Türkiye başkanı Sayın Hasan Dinç'ten sertifikalarını aldılar. 

SITE Türkiye'ye, panel konuşmacılardan Turkish Win/Bin Yaprak sosyal projelerinin kurucusu olan ve gelecek projelerde İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencilerini de görmek istediğini belirten, Sayın Melek Pulatkonak'a ve toplantı sektöründeki değerli girişimcilerle öğrencilerimizin bir araya getiren, B-rain Team Eğitim ve Danışmanlık şirketinin kurucu ortağı ve Genel Müdürü Sayın M. Ömür Yeker'e, işbirlikçi ve destekleyici yaklaşımlarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız. 

Görseller