güncelleme: yayınlama:

BİLGİ Uluslararası İlişkiler ve Hukuk çift anadal öğrencisi Ege Alpaykut “Bir Gün CEO”da finalist oldu.

BİLGİ Uluslararası İlişkiler ve Hukuk çift anadal öğrencisi Ege Alpaykut “Bir Gün CEO”da finalist oldu.

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler ve Hukuk çift anadal öğrencisi Ege Alpaykut, Odgers Berndtson şirketinin düzenlediği “Bir Gün CEO” adlı programa katılarak 20 finalistten biri olmayı başardı. Ege aynı zamanda, 2015 yılında, ilk kez yürütülen "BİLGİ'de İnsan Hakları Yaz Okulu" programının da öğrencilerinden biriydi.

Odgers Berndtson uluslararası yönetici araştırma uzmanlarının deneyimleri ışığında yürütülen "Bir Gün CEO" Programı, edindikleri akademik eğitimi gerçek dünyada uygularken, kariyerlerine adım atacakları araç ve becerileri kazanma fırsatını da yakalayacak genç liderleri, özel sektörün önde gelen CEO’ları ile bir araya getirmeyi hedefliyor.

Programa başvuru yapan öğrencileri değerlendirme sürecinden geçirerek liderlik potansiyeline sahip 20 öğrenciyi belirleyen Odgers Berndtson, 15 Nisan 2019’da düzenlenen törenle finalistleri açıkladı. "Bir Gün CEO" Programı’ndaki 20 finalistten biri olan Ege Alpaykut, ünlü şirketlerin CEO'larını tanıma fırsatı bulmasının yanı sıra BSH firmasının CEO’suyla da bir gün geçirerek CEO ile birlikte özel olarak tasarlanmış bir iş gününe 'konuk' olacak.

Öğrencimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Görseller