23 Nisan Çocuk Şenliği düzenlendi.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü ve BİLGİ'li Çocuk Gelişimciler Kulübü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çeşitli aktiviteler ve çocuklara yönelik standlar ile şenlik havasında bir gün düzenlendi. Etkinlik kapsamında 22 Nisan 2019'da Beyoğlu Hüviyet Bekir İlkokulun’dan 50 anaokulu öğrencisi santralistanbul Kampüsü’ne ziyaret gerçekleştirdi. Etkinlik, minik misafirlerimizin, sürpriz dans gösterisi ile başladı. Ardından BİLGİ’li öğrencilerimizin hazırlamış olduğu sokak oyunları, parmak boyama, sulu boya,  yüz boyama, el baskısı atölyelerine katılan minikler eğlenceli dakikalar geçirdiler. Ayrıca Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimize 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne olan katkılarından dolayı teşekkür ederiz.