“Küçük Prens” Kitabı koleksiyonerleri Perfüzyon Bölümü’nün konuğu oldu.

17 Nisan 2019 tarihinde “Sağlığın Korunması ve Geliştirilmesi” dersi kapsamında, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Perfüzyon Bölümü, “Küçük Prens” kitabı koleksiyonerlerini konuk etti. İçinde savaş ve barış kelimelerinin geçmiyor olmasına ragmen, okuyanın içine barışçıl ve insancıl tohumlar eken bu kitap, sağlığın korunması ve geliştirilmesi için ilk şart olan barış ortamının sağlanması adına önemli bir değerdir. Antoine de Saint-Exupery’nin bu değerli kitabının hikayesini öğrencilerimizle paylaşan koleksiyonerler; kitabın bugüne dek İncil’den sonra dünyada en çok dile (391 dile) çevrilmiş olan ikinci kitap olduğunu ifade ederek, koleksiyonlarının en güzel bileşenlerini katılımcılarla paylaştılar. “Siyahi küçük prens, karıncalar için yazılmış küçük prens, renk alfabesi ile yazılmış küçük prens” gibi pek çok örnekle yoğun ilgi ve merak uyandırdılar.

Görseller