Görevli Öğrenci Programı'ndan Duyuru (Yaz Dönemi)

2018-2019 yaz döneminde (Temmuz-Ağustos-Eylül ) kadro açılacak birimler için Görevli Öğrenci Programı başvuruları 14 Mayıs 2019’dan itibaren online olarak alınacaktır.

Son başvuru tarihi:
Öğrenci Destek Merkezi / Mezuniyet Törenleri için: 20 Mayıs
Diğer tüm birimler için: 23 Mayıs

Başvurular son başvuru günü saat 16.00’dan önce yapılmalıdır.

Programa başvurmak isteyen öğrenciler, Başvuru Kılavuzu’nu inceledikten sonra SIS’e giriş yaparak Flow Başvuruları adımından Açıklama Metni ve Görev Tanımları ile Başvuru Formu’na ulaşabilirler. Görev tanımlarını inceledikten sonra, 14 Mayıs’ta aktif olacak Başvuru Formu'nu doldurarak başvuru yapabilirler.

Görevli Öğrenci Programı Ofisi, Başvuru Formu’nda düzeltilmesi gereken kısımlar olduğunda formu sistem üzerinden eklenmiş notlarla öğrenciye geri gönderir. Başvuru Formu, öğrenci tarafından gerekli düzeltmeler yapıldıktan sonra -son başvuru tarihinden önce- yeniden gönderilmelidir.

SIS-Flow Başvuruları sayfasında da yer alan Başvuru Kılavuzu ve Açıklama Metni/Görev Tanımları için lütfen tıklayın.

NOT: Birimlerinde çalışmakta olan ve ayrılmadan görevlerine devam edecek olan öğrencilerin de aynı şekilde başvuru yapmaları gerekmektedir.

Bilgi ve sorularınız için: gorevliogrenciprogrami@bilgi.edu.tr