güncelleme: yayınlama:

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon mezunları için “Yeni Hayata Merhaba Töreni”

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon mezunları için “Yeni Hayata Merhaba Töreni”

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 3. sınıf öğrencileri, 2018-2019 akademik yılında mezun olacak 4. sınıf öğrencilerini mezuniyet tören öncesinde uğurlamak amacıyla 13 Mayıs 2019'da “1. Yeni Hayata Merhaba Töreni” ile veda etkinliği düzenlediler. 

Etkinliğin açılış konuşmasını Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hülya Şişli yaptı. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyeleri mezun olacak öğrencilere dilek ve temennilerde bulundu. Etkinlik, 4. sınıf öğrencilerinin bitirme projelerini sunumları ve 3. sınıf öğrencilerinin hazırladığı eğlenceli videolar ile devam etti. Kapanış konuşmalarını 3. sınıf öğrencisi Nikol Kalpakcıyan ve 4. sınıf öğrencisi Eda Nur Kerimoğlu yaptı. Ardından, Dolapdere Kampüsü bahçesinde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü hep birlikte pasta kesimi, müzikli ve yemekli eğlenceleriyle etkinliği sonlandırdılar.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü olarak mezun olan öğrencilerimize başarılı bir meslek hayatı diliyoruz.

Görseller