BİLGİ Hukuk öğrencileri “ELSA İstanbul Prof. Dr. Rona Serozan IV. Kurgusal Duruşma Yarışması”nda birinci oldu.

4-5 Mayıs 2019 tarihlerinde santralistanbul Kampüsü’nde İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen, “ELSA İstanbul Prof. Dr. Rona Serozan IV. Kurgusal Duruşma Yarışması” sözlü aşamalarında dereceye giren ilk üç takım sıralamasında, Gizem Sarıdikmen, Zeren Liman, Damlanur İpek, Kubilay Altınkaya ve Birce Altın adlı öğrencilerimizden oluşan BİLGİ Hukuk Fakültesi takımı birinci olmuştur. Ayrıca, öğrencimiz Gizem Sarıdikmen “En İyi Konuşmacı” ödülünün sahibi olmuştur. Yarışmada, ikinciliği Türk Alman Üniversitesi, üçüncülüğü ise Süleyman Demirel Üniversitesi almıştır.

European Law Students Association-İstanbul tarafından, Hocamız Prof. Dr. Rona Serozan adına düzenlenmesinden onur duyduğumuz, farklı Hukuk Fakülteleri’nden öğretim üyeleri ve hukukçuların hakemliğinde gerçekleşen bu yarışmada yer alan öğrencilerimizi, onlara akademik bakımdan destek olan değerli öğretim üyelerimizi kutlarız.

ELSA hakkında ayrıntılı bilgi için:  http://www.elsaturkey.org/

Görseller