İhtiyaç Bursu başvuru süreci 31 Temmuz'da sona eriyor.

Lisans-önlisans öğrencilerimizin 2019-2020 akademik yılı İhtiyaç Bursu başvuruları 03 Haziran-31 Temmuz 2019 tarihleri arasında alınacaktır.

Başvurular öğrenci sayfasında ( SIS ) sol ana menüde yer alan Formlar başlığı altındaki Burs Başvurusu seçeneğini kullanarak veya https://flow.bilgi.edu.tr üzerinden online yapılacaktır. Sisteme giriş ve kullanımla ilgili detaylı bilgiye İhtiyaç Bursu Başvuru Süreci Yardım Dokümanı linkinden ulaşılabilecektir.

İhtiyaç Bursu Başvuru Süreci Yardım Dokümanı için tıklayın.

Burs başvuruları için aşağıda bulunan ve ihtiyacı destekleyecek belgelerden uygun olanların hazırlanması ve başvuruya eklenmesi gerekmektedir.

İhtiyacı destekleyecek belgeler:*

• Vukuatlı nüfus cüzdanı örneği (zorunlu-Nüfus Müdürlüğü’nden veya e-devletten anne ya da babaya ait vukuatlı nüfus cüzdan örneği alınabilir)
• Sağlık sorunu varsa ilgili sağlık raporu
• Aile fertlerine ait emeklilik belgesi
• Aile fertlerine ait ücret bordrosu
• Varsa aile fertlerine ait kredi ödeme dökümü
• İcra-iflas durumu varsa ilgili belge
• Vefat durumu varsa ölüm belgesi

* İhtiyaç duyulması halinde ek belge istenebilir.

Önemli Uyarı:

• İhtiyaç bursu başvuru formundaki bütün alanların doldurulması gerekmektedir.
• Dilekçe kısmında neden ihtiyaç bursuna başvurulduğunun açıklanması gerekmektedir ve doldurulması zorunlu bir alandır.
• Eksik bilgi veya belge olması durumunda başvuru Öğrenci Destek Merkezi tarafından gerekli ekleme ve düzeltmelerin yapılabilmesi için geri gönderilecektir.

Sorularınız için burslar@bilgi.edu.tr  adresine e-mail gönderebilirsiniz.