BİLGİ Kütüphane ve e-Kaynaklar’dan Kerem Kahvecioğlu Uluslararası Hukuk Kütüphaneleri Derneği Başkan Yardımcısı oldu.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Kütüphane ve e-Kaynaklar’da Veritabanları ve Süreli Yayınlar Takım Yöneticisi olarak görev yapan Kerem Kahvecioğlu, 2019-2022 dönemi için Uluslararası Hukuk Kütüphaneleri Derneği (IALL) başkan yardımcılığına seçildi. Kendisini kutluyoruz.

IALL; hukuk alanında hizmet veren kütüphane, bilgi merkezi, dernek, kurum ve bilgi profesyonellerini bir şemsiye altında toplamak, aralarında ağ kurmak ve bilgi paylaşımını artırmak için uluslararası bir forum sağlamak amacıyla kurulmuştur. 1959 yılında kurulan, IALL’nin beş kıtada 50'den fazla ülkede üyesi bulunmaktadır. Üniversitemiz  Kütüphanesi 2008 yılından bu yana IALL’nin üyesidir.