Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Bölümü Logitrans Fuarı’ndaydı.

güncelleme: yayınlama:

Üç gün boyunca 512.600’den fazla kişiyi ağırlayan 6. Logitrans Transport Lojistik Fuarı, 15-17 Kasım 2012 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlendi. Uluslararası alanda büyük önem taşıyan fuara, İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Bölümü olarak katıldık.

Fuarda standımıza uğrayan pek çok katılımcı, iş dünyasında lojistik alanının öneminin her geçen gün arttığının, bu alanda eğitim almış nitelikli eleman ve uzman ihtiyacının önemini vurguladılar. Bununla birlikte, “Lojistik Yüksek Lisans Programı”na ilişkin yoğun talepler de katılımcıların ilettikleri noktalardandı. Fuarda sektörden pek çok profesyonel bölümün eğitimli eleman yetiştirme çabasına desteklerini ve takdirlerini belirttiler. Bölüm öğrencilerimize, fuara katılan firmalardan gelen stajyer talebi de sektör-üniversite iletişimi açısından fuarın önemli katkılarından biriydi.

16 ülkeden 194 şirketin katiıldığı fuarda, İstanbul Bilgi Üniversitesi bölüm olarak fuara katılan tek üniversiteydi. BİLGİ Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık Bölümü olarak, öğrencilerimizin sektörle tanışması, sektörde faaliyet gösteren şirketlerle ilişkilerini geliştirmesi, sektörün talep ve ihtiyaçlarının belirlenmesi konularında yaşanan olumlu gelişmelerle fuar sona erdi.