Görevli Öğrenci Programı’ndan duyuru

(Kısmi Zamanlı Statüde Öğrenci Çalıştırma)

2019 Eylül itibariyle kadro açılan İletişim Fakültesi Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü için Görevli Öğrenci Programı başvuruları 2 Ağustos 2019’dan itibaren online olarak alınacaktır.

Son başvuru tarihi: 8 Ağustos 2019

Başvurular son başvuru günü saat 16.00’dan önce yapılmalıdır.

Programa başvurmak isteyen öğrenciler, Başvuru Kılavuzu’nu inceledikten sonra SIS’e giriş yaparak Flow Başvuruları adımından Açıklama Metni ve Görev Tanımları ile Başvuru Formu’na ulaşabilirler. Görev tanımlarını inceledikten sonra, 2 Ağustos 2019’da aktif olacak Başvuru Formu'nu doldurarak başvuru yapabilirler.

Görevli Öğrenci Programı Ofisi, Başvuru Formu’nda düzeltilmesi gereken kısımlar olduğunda formu sistem üzerinden eklenmiş notlarla öğrenciye geri gönderir. Başvuru Formu, öğrenci tarafından gerekli düzeltmeler yapıldıktan sonra -son başvuru tarihinden önce- yeniden gönderilmelidir.

SIS-Flow Başvuruları sayfasında da yer alan Başvuru Kılavuzu ve Açıklama Metni/Görev Tanımları için lütfen tıklayın.

Bilgi ve sorularınız için: gorevliogrenciprogrami@bilgi.edu.tr