güncelleme: yayınlama:

Workinton iş birliğiyle BİLGİ’lilere özel ayrıcalıklar!

Workinton iş birliğiyle BİLGİ’lilere özel ayrıcalıklar!

BİLGİ, öğrenme deneyimini kampüs dışında da yaygınlaştıracak yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor. “Hayat boyu öğrenme” anlayışı doğrultusunda BİLGİ’li öğrenci, mezun ve çalışanların profesyonel ve bireysel gelişimlerini desteklemek amacıyla Workinton ile işbirliği yapıyor.

Bu işbirliği kapsamında  “Workinmember” üyeliğinizi aktive ederek;

  • Workinton networküne dâhil olabilir, sektörel ve kişisel gelişim alanlarında yapılan etkinliklere katılabilir, eğitimlerden indirimli olarak yararlanabilirsiniz.
  • “Workinmember” üyeliğiniz kapsamında tarafınıza tanımlanacak 10 kontör sayesinde Workinton şubelerinde ortak çalışma alanlarını bir yıl içerisinde dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Bir saat çalışma 1 kontöre eşit iken; bir tam günlük çalışma 5 kontördür. Kişi kendi aktivasyonunu kendi yaptığı sürece “Workinton şubelerine rezervasyon yapmadan” giriş sağlayabilir.
  • BİLGİ’nin Workinton şubelerinde düzenleyeceği seminer ve açık derslere katılabilir, lisansüstü eğitim danışmanlığı hizmeti alabilirsiniz. Bilgi ve kayıt için bizden gelecek mailleri takip edebilirsiniz.
  • Workinton lokasyonlarından birini işyeri adresi gösterebileceğiniz “Sanal Ofis” hizmeti ve ortak çalışma alanlarında ofis ihtiyacınızı karşılayacak “Coworking” hizmetinden  %25 indirimli olarak faydalanabilirsiniz.
  • BİLGİ öğrencisi veya mezunu olarak Workinton üyesi şirketlerde oluşacak iş ve staj imkânlarından haberdar olabilir; iş arama sürecinizde Workinton’ın sunacağı aracılık hizmetinden yararlanabilirsiniz.

“Workinmember” üyeliğinizi aktive etmek için herhangi bir Workinton şubesinde; BİLGİ öğrenci, mezun veya çalışan kartınızı göstererek form doldurmanız yeterlidir.