Mezun adayı öğrenciler için önemli duyuru

Sevgili Mezun Adayı Öğrencilerimiz,

Mezuniyet törenlerine katılım koşullarıyla ilgili sizleri bilgilendirmek isteriz.

2019-2020 Akademik Yılı sonunda yapılacak mezuniyet törenlerine daha önceki akademik yıllarda kredilerini tamamlayıp mezuniyet hakkı elde eden öğrencilerimiz katılabilecektir. Ayrıca 2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi başında; lisans programlarında 8. döneminde, önlisans programlarında ise 4. döneminde olan öğrencilerimiz bu yılki mezuniyet törenlerine katılım gösterebilirler.

2019-2020 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde, lisans programlarında 7.; önlisans programlarında ise 3. döneminde olan öğrencilerimiz ise ancak bir sonraki güz dönemi sonunda mezun olmaları durumunda ve bağlı oldukları fakülte veya yüksekokul kurullarına yapacakları yazılı başvuru sonrasında alınacak karara göre mezuniyet töreni listelerinde yer alabileceklerdir.

Ders planlamanızı yaparken bu önemli bilgiyi dikkate almanızı rica ederiz.

İstanbul Bilgi Üniversitesi