İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü'nden

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Lisans Programı’nda açık bulunan Profesörlük/Doçentlik/Yardımcı Doçentlik kadrosuna 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’na tabi olarak tam zamanlı Öğretim Üyesi alınacaktır.

Son başvuru tarihi ilanın yayınlanmasından itibaren 15 (on beş) günlük sürenin bitimidir.

1. Adaylar özgeçmişlerini, Doçentlik Başarı Belgesi/Doktora Belgesi ile Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan dosyalarını Profesörler için 6 (altı), Doçentler ve Yardımcı Doçentler için 4 (dört) set halinde dilekçelerine ekli olarak, başvuru süresi içinde Rektörlüğümüze teslim edeceklerdir.

Süresi içinde yapılmayan başvurular ve postada meydana gelebilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Adresi

İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü