23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlaması

“ONLAR DA ÇOCUKTU”

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bu sene evlerimizde kutlayacağız. İlk kez bu yıl 23 Nisan’da Anıtkabir boş kaldı. Okullarımız çocuk neşesinin yankılarından mahrum kalıp, kutlamalar yapılamadı. Üstelik en coşkulu kutlanacak zamanda, 100. yılında. Çünkü evdeyiz. Evde kalmak zorundayız. Ancak içimizdeki coşku katlanarak artıyor, evlerimizden ve dijital dünyadan birbirinden farklı ve birbirinden güzel kutlamalar yapıyoruz.

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak, 23 Nisan’ın, 100. yılını kutluyoruz. Bugünü kutlarken güzel bir 100. yıl anısı olarak arşivlerimizde de yer almasını istediğimiz bu küçük çalışma Fakültemizde görev yapan öğretim kadromuzu, “ONLAR DA ÇOCUKTU” teması ile sizinle yeniden tanıştırıyoruz. Gördüğünüz çocuklar kaç 23 Nisan’lar kutladı ve kutlamaya devam edecek yeni nesillerle birlikte…

Prof. Dr. Nilgün Sarp
Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı