Moda ve Tekstil Tasarımı Özel Yetenek Sınavı 2. Etap başvuruları başlıyor

güncelleme: yayınlama:

İstanbul Bilgi Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı Lisans Programı 2020-2021 Özel Yetenek Sınavı 2. Etap başvuruları başlıyor. 

Başvuru Dönemi: 15-20 Eylül 2020

Çizim Sınavı: 22 Eylül 2020

Çizim Sınavı Saati ve Yeri: 10.00 / Dolapdere Kampüsü

Tüm sınav sonuçları Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü ve İstanbul Bilgi Üniversitesi ana sayfası (www.bilgi.edu.tr) “Haberler” bölümünde duyurulacaktır. 

Özel Yetenek Sınavı'na başvurmak için tıklayınız.

COVID-19’a bağlı olarak bu sene mülakatlar için farklı bir yol izlenecektir. Adayların portfolyolarını ve mülakat sorularına verdikleri yanıtları 21 Ağustos 2020 tarihine kadar https://sis.bilgi.edu.tr/TalentApps/  adresine yüklemeleri istenmektedir.  Tüm adayların online portfolyo ve online mülakat süreci ile ilgili detaylara ulaşabilmeleri ve başvurularını doğru yapabilmeleri için linkteki kılavuzu dikkatle okumaları şarttır.   

Yetenek sınavı ön kayıt işlemlerinin tamamlanabilmesi için, aşağıdaki evrakların en geç 20 Eylül 2020 saat 16.00’ya kadar sisteme yüklenmesi gerekmektedir. Öğrenci İşleri çevrimiçi evrakları kontrol ettikten sonra adayın başvurusunu kabul edecektir. Evrakların bu tarihe kadar teslim edilmiş olması ve takibi adayın sorumluluğundadır.

Adaylar başvuru sırasında aşağıdaki evrakları hazır bulundurmalıdır.  Online kaydı takiben yüklemelerin yapıldığına dair teyit mesajı çıkacaktır.

  • Nüfus Cüzdanı

  • Fotoğraf

  • TYT Ham puanını gösteren Sonuç Belgesi

  • Lise Diploması veya Mezuniyet Belgesi

  • Önkayıt Ücretinin Yatırıldığına Dair Dekont (Önkayıt ücreti olan 100 TL Garanti Bankası’na hesap bilgilerine yatırılması ve Dekont üzerinde adayın Ad- Soyad ve TC kimlik no’su mutlaka yer almalıdır.)  Hesap bilgileri: Beyoğlu Ticari Şube / IBAN NO: TR45 0006 2001 6710 0006 2013 02

Her bir evrak için izin verilen maksimum dosya boyutu 1 MB. Fotoğraf hariç izin verilen dosya uzantıları PDF, JPG,JPEG,PNG olmalıdır.  Fotoğraf için İzin verilen dosya uzantıları JPG,JPEG,PNG.’dır.

Çizim sınavının yapılacağı adres:

İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü Hacıahmet Mahallesi Pir Hüsamettin Sokak No:20 34440 Beyoğlu İstanbul 

Ayrıntılı bilgi için:

Çağrı Merkezi: 444 0 428 ‘i arayabilir ya da aşağıdaki bağlantıdan bize ulaşabilirsiniz. 

fashion@bilgi.edu.tr