''Türkiye'nin Depreminde 20. Yıl: Bellek, Yapılanma, Gelecek'' Sempozyumu

17 Ağustos ve 12 Kasım 1999'da tüm ülke olarak yaşadığımız deprem yıkımının 20. yıl dönümünü vesilesiyle gerçekleştirilecek olan sempzyum, İstanbul Bilgi Üniversitesi Travma ve Afet Çalışmaları Uygulamalı Ruh Sağlığı Yüksek Lisans Programı ile Travma ve Afet Ruh Sağlığı Çalışmaları Derneği (TARDE) yürütücülüğünde gerçekleştirilecektir. Bu doğrultuda 6 Nisan ve 4 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen Geçmiş ve Güncel Çalıştayı’nın ardından 4-5 Ekim tarihlerinde bir sempozyum gerçekleştirilecektir.

Tarih: 4-5 Ekim 2019
Yer:  santralistanbul Kampüsü, E1-307

Kayıt olmak için: http://www.depremanma.com/

Katılım ücreti: 100 TL
İstanbul Bilgi Üniversitesi Travma ve Afet Çalışmaları Uygulamalı Ruh Sağlığı Yüksek Lisans Programı öğrencilerine %20 indirimlidir.

İletişim: depremanma@gmail.com

SEMPOZYUM PROGRAMI

4 Ekim 2019

16.00-16.30       Kayıt