güncelleme: yayınlama:

BİLGİ Görsel İletişim Tasarımı Programı öğrencisi Defne Özak, iki ayrı projesiyle katıldığı New Talent Awards 2025 yarışmasında Gümüş Ödül ve Mansiyon Ödülü kazandı

BİLGİ Görsel İletişim Tasarımı Programı öğrencisi Defne Özak, iki ayrı projesiyle katıldığı New Talent Awards 2025 yarışmasında Gümüş Ödül ve Mansiyon Ödülü kazandı

BİLGİ Görsel İletişim Tasarımı Programı öğrencisi Defne Özak, görsel iletişim alanında uluslararası bir yayınevi olan Graphis’in düzenlediği “New Talent Awards 2025” yarışmasında iki ayrı projesiyle hem Gümüş Ödül hem de Mansiyon Ödülü kazandı. 

Özak’ın BİLGİ İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Dilek Gürsoy danışmanlığında VCD 305 – VCD LAB dersi kapsamında tasarladığı “Polonezler, Baladlar, Mazurkalar: Chopin Posterleri” başlıklı projesi Gümüş Ödül alırken, Sabri Akın danışmanlığında “VCD 324 – Branding and Identity Design” dersi kapsamında hazırladığı “İstanbul Kent Kimliği” başlıklı çalışması ise Mansiyon Ödülü’ne layık görüldü. 

Graphis tarafından her yıl düzenlenen ve tüm dünyadan öğrencilerin katıldığı  “New Talent Awards” görsel iletişim alanında genç yetenekler tarafından üretilen yaratıcı ve özgün tasarımları teşvik etmeyi amaçlıyor.