2019-2020 Akademik Yıl Erasmus+ Öğrenim – Yüksek Lisans Güz Dönemi Başvuru Yerleştirme Sonuçları

güncelleme: yayınlama:

Lütfen 2019-2020 Akademik Yıl Erasmus+ Öğrenim – Master Güz Dönemi Başvuru Yerleştirme Sonuçları için TIKLAYINIZ 

Lütfen sonuna kadar okuyunuz. Aşağıdaki bilgilerin içerdiği prosedürün takibinden öğrencilerimiz sorumludur.   

Yerleştirme sonucuna itirazı olan veya hareketliliğini iptal etmek isteyen öğrenciler 28 Mayıs 2019, 13:00’a kadar Erasmus Ofisini bilgilendirmekle yükümlüdür. İtirazınızı ya da iptal kararınızı erasmus@bilgi.edu.tr e-mail üzerinden bilgilendirmeniz yeterli olacaktır. Yukarıda verilen son tarihten sonra doğrudan partner üniversitelere nominasyonlarınız başlayacaktır.

Bir partner kuruma başarıyla yerleştirilen öğrencilerimiz, Erasmus aday öğrencisi olmaya hak kazanmışlardır. Yerleştirilen öğrencilerimiz, yerleştirildikleri kuruma başvurduktan sonra nihai kararı partner üniversite verilecektir. Partner kurumdan kabul alan öğrencilerimiz Erasmus öğrencisi olmaya hak kazanacaklardır.

Partner üniversitelere başvuru prosedürünü takip etmek öğrencimizin sorumluluğundadır. Öğrencilerimizin yerleştirildiği partner üniversitenin, merkezimize iletmiş olduğu bir başvuru bilgisi e-postası olması halinde, bu e-posta öğrencimizle paylaşılacaktır.

Listede yer alan kurumların son başvuru tarihlerinin çok yakın olması sebebiyle, bu yerleştirilmiş öğrencilerimizin derhal işlemlere başlaması gerekmektedir. Lütfen son başvuru tarihleri için partner üniversitelerin web sayfasını inceleyiniz. Öğrencilerimiz, başvurularını yapmadan önce, merkezimizden partner üniversiteye ve öğrencimize iletilecek olan bir nominasyon e-postasını beklemelidirler.

Lütfen başvurmadan önce 2019-2020 Güz Dönemi ve Tam yıl oryantasyon sunumumuzu ve Seçilen öğrenciler için Dokümanlar web sayfamızdan kontrol ediniz. Web sayfamıza alttaki linkten ulaşabilirsiniz. https://www.bilgi.edu.tr/tr/international/kuresel-yetenek-yonetimi-merkezi/giden-ogrenciler/erasmus-programlari/erasmus-ogrenim-hareketliligi/secilen-ogrenciler-icin-dokumanlar/