Öğrenci Kulüpleri Başvuru Süreci

Üniversitemizde mevcut olan ve yeni kurulması planlanan öğrenci kulüplerinin, 2019-2020 Akademik Yılı için Kulüp Tüzüğü ve Yıllık Etkinlik ve Bütçe Taslağı formlarının doldurularak e-posta ile 27 Eylül Cuma 2019 mesai bitimine kadar kulupler@bilgi.edu.tr adresine gönderilmesi beklenmektedir.

Başvurular Kulüpler Kurulu tarafından incelenip karara bağlanacak, sonuçlar e-posta ile bildirilecektir.

Kulüpler Tüzüğü için tıklayın.
Yıllık Etkinlik ve Bütçe Taslağı için tıklayın.

• Formlar elden teslim alınmayacak, yalnızca e-posta olarak kabul edilecektir.
  • Formlar eksiksiz ve formatı bozulmadan doldurulmalıdır. Logo ve amaç mutlaka yer almalıdır. El yazısı kabul edilmeyeceğinden, formların Word dosyasında doldurulması ve aynı şekilde Word formatıyla iletilmesi gerekmektedir.
  • Formlarda doldurulacak e-posta adresi olarak sadece ‘bilgiedu.net’ adresleri kullanılmalıdır; özel e-posta adresleri kabul edilmeyecektir.
  • Kulüp Başkanı’nın not ortalamasının (GPA) mutlaka 2.00 ve üzeri olması gerekir; 2.00 altındaki başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Sorular ve yardım için Öğrenci Destek Merkezi kulüp koordinatörlerine aşağıdaki e-posta adreslerinden ulaşılabilir:
utkuer.yasar@bilgi.edu.tr
deniz.oralkan@bilgi.edu.tr