Yetenek ve Kariyer Gelişimi Danışmanlığı

SANA NASIL DESTEK OLABİLİRİZ?

BİLGİ Yetenek Gelişimi Birimi uzmanlarından, bireysel ve profesyonel gelişimin ile ilgili aklına takılan her soruyu konuşmak için randevu alabilirsin.

Örneğin, okuduğun bölüm, çalışmak istediğin sektör, kariyerin ile ilgili hedeflerin ve hayallerin, okul ve çalışma hayatında karşılaştığın zorluklar ve fırsatlar konusunda konuşmak, danışmak ve sormak istediğin her şey için bizden randevu alabilirsin.

BİLGİ Yetenek Gelişimi Birimi danışmanları ile CV’ni son haline getirebilir, LinkedIn profilini ilgi çekici hale getirebilir, iş görüşmelerine hazırlanabilir ve prova mülakat yapabilirsin.

Yetenek ve Kariyer Gelişimi Kaynaklarına göz atmak için tıkla

CV Hazırlama konusunda soruların varsa tıkla

İş Görüşmesi konusunda soruların varsa tıkla

Her biri 50 dakika sürecek şekilde planlanan danışmanlık görüşmeleri, hafta için 9:00 -17:00 saatleri arasında verilmektedir. Bize acilen ulaşman gerekiyorsa ofisimize (santral ÇSM 110) uğrayabilirsin, bu ziyaretleri 15 dakika ile sınırlamanı rica ediyoruz. Eğer hızlıca sorman gereken bir soru varsa bize bilgitalent@bilgi.edu.tr adresinden e-posta da atabilirsin.

Aldığın bir randevuyu, herhangi bir sebepten iptal etmen gerekiyorsa, ilgili yetenek ve kariyer gelişimi danışmanına en az 24 saat öncesinden bilgi vermen gereklidir.

Danışmanlık randevusu almak için bilgitalent@bilgi.edu.tr adresine e-posta atabilirsin.

*Yetenek ve Kariyer Gelişimi Danışmanlığı hizmetimiz sadece BİLGİ öğrenci ve mezunlarına verilen bir hizmettir.

BİLGİ Yetenek Gelişimi Birimi'nde öğrencilerimize ve mezunlarımıza hangi hizmetler sağlanıyor?