Fatma Öznur Afacan
Eğitim
Lisans : Selçuk Üniversitesi/Sağlık Bilimleri Fakültesi/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü
Yüksek Lisans : Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi/ Sağlık Bilimleri Fakültesi / Beslenme ve Diyetetik Ana Bilim Dalı Tezli Yüksek Lisans
İlgi Alanları
Beslenme ve Diyetetik
Çocuk Hastalıklarında Beslenme
Yetişkin Hastalıklarında Beslenme
Diğer Bilgiler
Makaleler
Afacan, F. Ö., & Sönmezdağ, A. S. (2020). ANTOSİYANİNLERİN BESLENMEDEKİ ÖNEMİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ. Karya Journal of Health Science, 1(1), 19-24.
Kitap Bölümü Yazarlığı
Afacan, F. Ö. (2021). Laktasyon Döneminde Beslenme. Yaşam Döngüsü ve Beslenme. Eğiten Kitap Yayınevi. Ed. Didem Önay Derin.
Afacan, F. Ö. (2021). Büyüme ve Gelişmenin İzlenmesi. Yaşam Döngüsü ve Beslenme. Eğiten Kitap Yayınevi. Ed. Didem Önay Derin.
Afacan, F. Ö., Demirel, B. (2022) Çocuklarda Şeker Bağımlılığının Bağırsak Mikrobiyotası ve Sağlık Üzerine Etkileri / Beslenme ve Diyetetikte Biyopsikososyal Konulara Multidisipliner Yaklaşım. Eğitim Yayınevi. Ed. Aliye Özenoğlu
Kongrede Yayınlanan Bildiriler
Ganud İnternational Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics
1. Antep Fıstığının Besin Değeri, Sağlık Üzerine Etkileri ve Diyette Kullanımı
2. Nar (Punica Granatum L.) ve Kullanım Alanlarının Sağlık Üzerine Etkileri
3. Fonksiyonel Bir Besin : Keçiboynuzu