İkili Değişim Programları Gelen Öğrenci

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ’NDE 1 VEYA 2 SÖMESTR OKUYUN VE İSTANBUL’U KEŞFEDİN!!!

EXPERIENCE İSTANBUL

İkili Anlaşmalar, İstanbul Bilgi Üniversitesi ile Avrupa, Kuzey ve Latin Amerika, Asya ve Orta Doğu'daki prestijli üniversiteler arasında bir köprüdür kurarak, BİLGİ öğrencilerine Değişim Programlarımız aracılığıyla yurtdışında geniş kapsamlı değişim olanaklarını ve yurtdışını keşfetme fırsatı sunar. İkili Değişim Programları, öğrencilerimize gelecekteki kariyerlerine katkı sağlamanın yanında kendilerini keşfetmeleri ve potansiyellerinin ortaya çıkartmasına fırsat sağlayan bir araçtır. Öğrencilerimize en iyi eğitim deneyimini sunmak adına, BİLGİ'nin uluslararasılaşma stratejisini temel alarak, işbirlikleri ve ortaklıkları ayrıntılı bir süreçten geçirerek kurguluyoruz.

İkili Anlaşmalar Ofisi’nin yürüttüğü programlar: İkili Değişim, İsviçre Hareketliliği, Uluslararası Yaz / Kış Okulları ve Yurtdışı Hazırlık Programları’dır.

Başvuru koşullarını yerine getiren, lisans ve yüksek lisans öğrencileri İkili Değişim Programları’na başvurularını gerçekleştirebilirler. Öğrencilerin değişim döneminin sonunda kendi üniversitelerine dönüp, eğitimlerini tamamlamaları gerekmektedir.

Daha fazla bilgi için:

bilateral@bilgi.edu.tr