güncelleme: yayınlama:

IPCC 2022: Disiplinlerarası Doktora İletişim Konferansı - Geçişkenlik

Tarih: 7 Haziran 2022, Salı

Yer: santralistanbul Kampüsü

İstanbul Bilgi Üniversitesi Lisansüstü Programlar Enstitüsü İletişim Bilimleri Doktora Programı kapsamında düzenlenecek olan Disiplinlerarası Doktora İletişim Konferansı, İletişim Fakültesi’nin desteğiyle gerçekleştirilecektir.

BİLGİ IPCC– Disiplinlerarası Doktora İletişim Konferansı, 13-14 Mayıs 2022’de Transitions – Geçişkenlik temasıyla çevrimiçi düzenlenecek uluslararası konferansa ek olarak 7 Haziran 2022’de IPCC Atölye adını verdiği Türkçe bir programla, geçişkenlik konusuna bugün, buradan, bu coğrafyanın olgu ve kavramlarıyla bakmayı hedefliyor.

IPCC Atölye’ye bildiri, panel ya da yuvarlak masa önerileriyle başvuru yapabilirsiniz. Başvuru için aşağıdaki belgeleri 27 Mart 2022 tarihine kadar ipcc@bilgi.edu.tr adresine iletebilirsiniz.

Konferans ve başvuru hakkında detaylı bilgi için: https://ipcc.bilgi.edu.tr/atolye_2022/