güncelleme: yayınlama:

Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Temel Eğitimi

Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Temel Eğitimi Sertifika Programı, İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenecektir.

Tarih: 7 Ocak- 7 Şubat 2020

Yer: santralistanbul Kampüsü

Programın Amacı:

6325 Sayılı Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Kanunu ve ilgili yönetmelik kapsamında; arabuluculuk faaliyetinin yürütülmesi ile ilgili temel bilgileri, çatışma teorisi, müzakere ve uyuşmazlık çözüm yöntemleri, arabuluculuk sürecinin yürütülmesine ilişkin teorik ve pratik bilgileri içeren ve arabuluculuğun yapılabilmesi için gerekli olan iletişim becerileri ve bilgilerin kazanılmasına yönelik olarak tasarlanmıştır.

Eğitimler, Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Dairesi tarafından onaylı, her biri kendi alanında uzman bir kadro tarafından verilmektedir.

Adalet Bakanlığı, Temmuz 2020’de Arabuluculuk Sınavı açılacağını duyurmuştur. Bu sınava katılıp “arabulucu” unvanı almak isteyen hukukçuları programımıza davet ediyoruz.

Kontenjan 25 kişi ile sınırlıdır.

Ayrıntılı bilgi ve önkayıt için:  arabuluculuk.bilgi.edu.tr

Sorularınız için: arabuluculuk@bilgi.edu.tr