BİLGİ Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Cem Tınaz, Avrupa Tenis Birliği Yönetim Kurulu’na seçildi

BİLGİ Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi ve Türkiye Tenis Federasyonu Başkan Vekili Cem Tınaz, Avrupa Tenis Birliği’nin (Tennis Europe) Lüksemburg'da düzenlenen Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda delegelerden gelen 83 oyun 60’ını alıp sıralamada en yüksek üçüncü oya sahip olarak Avrupa Tenis Birliği Yönetim Kurulu'na seçildi. Tınaz, birliğe üye olan 50 ülkenin 48’inin temsil edildiği tarihin en fazla katılımlı Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda yönetime seçilerek yeni dönemde Avrupa tenisine yön verecek üyelerden biri oldu.