güncelleme: yayınlama:

İŞ HUKUKUNDA YENİ YAKLAŞIMLAR -V PANDEMİNİN İŞ ve SOSYAL GÜVENLİK HUKUKUNA ETKİLERİ

İŞ HUKUKUNDA YENİ YAKLAŞIMLAR -V  PANDEMİNİN İŞ ve SOSYAL GÜVENLİK HUKUKUNA ETKİLERİ

Tarih: 17 Eylül 2021

İstanbul Bilgi Üniversitesi Karşılaştırmalı İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi İş Hukukunda Yeni Yaklaşımlar’ı tartıştığı sempozyumlarının 5.’si “Pandeminin İş ve Sosyal Güvenlik Hukukuna Etkileri” konu başlığıyla 17 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecektir. Covid-19 pandemisi, 20. yüzyıl boyunca  şekillenmiş iş ve sosyal güvenlik hukuku kurumlarını esaslı biçimde etkilemekte, çalışma hayatının dinamiklerini kalıcı olacağı öngörülebilecek biçimde değiştirmektedir. Pandemi ile bağlantılı olarak İş ve Sosyal Güvenlik Hukukunda tecrübe ettiğimiz sorunların ve çözüm önerilerinin ele alınacağı bu sempozyumda, pandemilerin eksik olmayacağı anlaşılan dünyamızda, sürdürülebilir bir iş hukukunun kural ve kurumlarının tartışılması amaçlanmaktadır.

Hakem Heyeti:

Prof. Dr. Gülsevil Alpagut, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi