güncelleme: yayınlama:

Nuri Şahin: "My Master Game Plan"

Nuri Şahin: "My Master Game Plan"

Ülkemizi yıllardır Avrupa’nın dev kulüplerinde başarıyla temsil eden, milli futbolcumuz Nuri Şahin, Possible Institute çatısı altındaki ilk organizasyonunu İstanbul Bilgi Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü ile birlikte gerçekleştiriyor. 

Tarih: 21-22 Haziran 2019
Yer: santralistanbul Kampüsü

Bu seminerde, Nuri Şahin ve çok özel konukları, sporun farklı alanları ile ilgili eşsiz bilgi ve tecrübelerini paylaşacak. Sporu seven, spor endüstrisinde yer alan ya da yer almayı hedefleyen herkese farklı bir bakış açısı kazandıracak seminer sonunda, başarılı sporcu katılımcılardan gelen soruları da cevaplayacak. Kontenjan 75 kişi ile sınırlıdır. 

Kayıt olmak için tıklayın

Kayıt ücreti: 500 TL

Kaydınızın tamamlanması için;
- Katılım ücretinin aşağıdaki hesaba yatırılması
- Dekontun info@possiblesft.com adresine mail gönderilmesi
- Dekontun açıklama kısmına ve e-postanın konu kısmına ve "Nuri Şahin Academy" yazılması gerekmektedir.

Banka hesap bilgileri:
YATU Sportif Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
IBAN: TR29 0006 2000 7060 0006 2975 95


PROGRAM

21 Haziran, Cuma (E4-305)

16.00-16.45      TÜRK SPORUNDA FARKLI BRANŞLAR, ORTAK SORUNLAR. PEKİ YA ÇÖZÜM ÖNERİLERİ?
Nuri Şahin ve Giovanni Guidetti 

Kariyerinin tamamını Avrupa futbolunun önde gelen kulüplerinde geçirmiş, Türk Milli takımımızın forması ile tarihi başarılar elde etmiş bir sporcu. Türk voleybol tarihinde destan yazmış, Dünya voleybolunun en saygın baş antrenörleri arasında yer edinmiş bir spor adamı. Avrupa'da zirveye çıkmış bir Türk, Türkiye’yi zirveye taşımış bir Avrupalı. İkili, Türk sporunun gelişimi önündeki engelleri ve çözüm önerilerini anlatıyor. 

17.00-17.45      DÜNYACA ÜNLÜ TÜRK SPOR KAHRAMANLARI YARATMAK HAYAL Mİ?
Nuri Şahin ve Cedi Osman 

Nuri Şahin, neden Türk futbolunun geleceği olarak gösteriliyor? LeBron James, The First Cedi lakabını kıskanıyor mu? Başarılı bir sporcu olmak, değerli bir marka olmak için yeterli mi? Türk sporunun dünya çapındaki iki temsilcisi Nuri Şahin ve Cedi Osman, kariyer ve marka yönetimi danışmanlığı alma nedenlerini açıklıyor. 

18.15-19.00      SPORUN GELECEĞİ NEDEN PROFESYONELLERE EMANET EDİLMELİ?
Nuri Şahin “Harvard Üniversitesi Deneyimleri” 

Her 8 başvurudan 6’sını reddeden bir okula kabul edilmek... Dünyaca ünlü sporcular, uluslararası firmaların üst düzey yöneticileri ve saygın akademisyenler ile aynı sınıfta olmak… Nuri Şahin, Harvard Üniversitesi ile ilgili hayalini nasıl gerçekleştirdiğini ve bu eğitimin ileriye dönük hedeflerini nasıl şekillendirdiğini anlatıyor. 

19.15 - 20.00 SPORUN DÜNYAYI DEĞİŞTİRME GÜCÜ. BİR DAMLA SU, NELERİ DEĞİŞTİREBİLİR?
Nuri Şahin ve “Neven Subotic Vakfı İşbirliği” 

'Neven Subotic, dünyanın en fakir ve kurak bölgelerinin temiz su ihtiyacını karşılamak için su kuyuları açıyor, hijyene bağlı hastalıkları önlemek ve çocukları okula gitmeye teşvik etmek için büyük bir çaba harcıyor. Bana hep “Bir damla suyun insan hayatını nasıl değiştirdiğini anlamak için o ana tanıklık etmelisin.” derdi. Haklıymış.’ Nuri Şahin, Etiyopya’da geçirdiği günleri ve sınır tanımayan bir iyilik hareketinin parçası olmanın ona kazandırdıklarını paylaşıyor.


22 Haziran, Cumartesi
 
(Enerji Müzesi-Kontrol Odası)

13.00-13.45      TÜRK SPORUNU BEKLEYEN TEHLİKE: YETENEK GÖÇÜ
Nuri Şahin - Abdullah Avcı

Nuri Şahin’in hikayesi Türkiye’de bir kulüpte başlasaydı, nasıl bir kariyeri olurdu? Yetenekli genç sporcular, kendi şanslarını yaratmak için yurt dışına gitmeli mi?
Almanya’dan gelen tekliflere rağmen, neden Türkiye’de bir akademi kurmak için kolları sıvadı? Nuri Şahin’e bu panelde, kariyerindeki ilk şampiyonluğu yaşatan hocası, Abdullah Avcı eşlik ediyor.

14.00-14.45      SPORDA LİDERLİK EL Mİ DEĞİŞTİRİYOR?
Canlı bağlantı: Dr. Alan Watkins

Günümüzde çok az insan, bilgisi ve yetkinlikleri geliştikçe liderliğin farklı boyutlarını sofistike bir şekilde kullanmayı başarabilmektedir.
Özellikle üzerinde sonuç baskısı hisseden yöneticiler liderlik vasıflarını geliştirmek için büyük zorluklar yaşamaktadır.
Nuri Şahin, farklı meslek gruplarındaki liderlere, çok boyutlu liderlik danışmanlığı veren Dr. Alan Watkins ile çalışmaya başlama nedenlerini ve yaşadığı değişimi anlatıyor.

15.15-16.00      YILDIZ FUTBOLCUDAN İYİ TEKNİK DİREKTÖR OLMAZ KLİŞESİ. DOĞRU MU?
Nuri Şahin “RSV Meinerzhagen Serüveni”

Peki ya, o yıldız futbolcu, antrenman ve maçlarından arta kalan zamanında, amatör bir takımı birinci lige çıkarmak için varını yoğunu ortaya koyuyorsa?
Nuri Şahin, 2 sene önce satın aldığı RSV Meinerzhagen kulübüyle ilgili planlarını ilk defa bu oturumda açıklıyor.

16.15-17.00      MODERN SPORUN DEĞİŞEN DİNAMİKLERİ: E-SPOR
Nuri Şahin “Futbolist Yatırımının Perde Arkası”

Sporcular da modern sporun değişen dinamiklerine kayıtsız kalamıyor.
Nuri Şahin’in futbol bilgisinin yanı sıra taktiksel birikimini yatırım aracı olarak kullanmaya karar verişinin hikayesi…
FIFA eClub World Cup’a katılan ilk Türk takımı olma başarısı gösteren ve turnuvada dünya üçüncüsü olarak Türkiye e-Spor tarihinde bir ilke imza atan Futbolist ile olan işbirliği.


 


Görseller