Yetenek ve Kariyer Gelişimi Atölyeleri

Yetenek ve Kariyer Gelişim Atölyeleri yıl içinde BİLGİ Yetenek Gelişimi tarafından verilmektedir.

Küçük gruplar ile yapılan bu atölyeler 3 adımdan oluşur: Yetkinlik Değerlendirme, CV Hazırlama, İş Arama ve Networking ile Mülakat Becerileri.

Yaklaşık 50 dakika süren oturumlarda danışmanlarımız yetenek ve kariyer gelişimi ile ilgili bu kilit konular hakkında bilgi veriyor ve öğrencilerin sorularını yanıtlıyor.

Kimler katılmalı?
CV Hazırlama, İş Arama ve Networking ile Mülakat Becerileri gibi temel yetenek ve kariyer gelişimi konularında bilgi edinmek isteyen her bölümden ve sınıftan BİLGİ öğrencileri seminerlere katılabilir.

Ne zaman?
Yetenek ve Kariyer Gelişim Atölyeleri, akademik dönem içinde dönüşümlü olarak tekrarlanır. Güncel tarihleri online sistemimizden ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsin. Kayıt olmak için BİLGİTalent > Etkinlikler > Eğitimler sayfasını kullanabilirsin.

Nerede?
Yetenek ve Kariyer Gelişim Atölyeleri santralistanbul, Kuştepe ve Dolapdere kampüslerinde yapılmaktadır. Öğrenciler diledikleri kampüsteki seminere katılabilirler.

*Etkinliklerimiz sadece BİLGİ öğrenci/mezunlarına yöneliktir ve katılım ücretsizdir.