Kişisel ve Profesyonel Gelişime Yönelik Eğitimler

Eğitimler, sektöründe en önemli eğitim kurumları, eğitmenlerin veya markaların iş birliğinde geliştirilen, sertifikalı veya sertifikasız olarak organize edilen eğitim programlardır.

Bu programlar kişisel veya profesyonel alanlarda başarılı olmak için gerekli olabilecek yetenekleri en üst seviyeye çıkarılmasına destek olacak yetkinlikleri de kapsayabilen eğitimlerdir.

Bu eğitimler Atölye, Seminer, Panel şeklinde olup içerdikleri konulardan bazıları aşağıdaki gibidir;

• Liderlik ve takım çalışması,
  • İş yapma, problem çözme,
  • Etik ve sosyal sorumluluk,
  • Farkındalık arttırma,
  • Hedef oluşturma,
  • Eleştirel düşünebilme,
  • Yazılı ve sözlü iletişim,
  • Stratejik ve girişimci anlayış geliştirebilme,
  • Sorumluluk alma,
  • Küresel bakış açısı geliştirme,
  • Kişisel ve sosyal gelişim,
  • Kültürel bilinç ve ifade,
  • Sanat ve Felsefe

Kimler Katılmalı? İlgi duyduğu ve merak ettiği alanlarda tadımlık derslere katılmak isteyen ya da yetkinliklerini geliştirmek isteyen tüm mezun ve öğrencilerimiz eğitim programlarına katılabilirler.

Eğitimleri nerede görebilirim?

Aktif eğitim programları ile ilgili güncel bilgilere BİLGİTalent Instagram hesabından takip edebilirsiniz. Nerede? Eğitim programlarımız çoğunlukla santralistanbul Kampüsünde yapılmakla birlikte çevrim içi programlarımız da vardır.

Ücretleri?

Etkinliklerimiz sadece BİLGİ öğrenci/mezunlarına yöneliktir ve katılım ücretsizdir.