İngilizce Hazırlık Programı Saat Ücretli Telafi Dersi Verecek Öğretim Görevlisi

İstanbul Bilgi Üniversitesi İngilizce Hazırlık Programı 2022-2023 Akademik Yılında saat ücretli İngilizce telafi dersi verecek Öğretim Görevlisi (Substitute teacher) statüsünde çalışacak İngilizce Öğretmenleri aramaktadır.

Adayların aşağıdaki lisans derecelerinden birine sahip olmaları istenmekte olup 1 yıl İngilizce Öğretmenliği deneyimi aranmaktadır.

- Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği veya İngilizce Öğretmenliği sertifikasıyla birlikte, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Dili ve Edebiyatı, Dil Bilim veya Çeviribilim bölümlerinden birinden lisans derecesi (BA, BSc, BEd)

Adayların özgeçmişlerini (CV), yeni çekilmiş JPEG formatında bir fotoğraf ile birlikte englishlp@bilgi.edu.tr adresine elektronik ortamda göndermeleri gerekmektedir. Didem M.