Sağlık Bilimleri Yüksekokulu / Ergoterapi - Yardımcı Doçent

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Ergoterapi Lisans Programı’nda açık bulunan Yardımcı Doçentlik kadrosuna 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’na tabi olarak iki (2) öğretim üyesi alınacaktır.

İlan Başvuru Tarihleri: 06.02.2015-20.02.2015 (Saat:17.00)

Adaylarda aranan özellikler:
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon" veya "Fizyoterapi ve Rehabilitasyon" alanlarından birinde doktora yapmış olmak veya Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında uzmanlığını tamamlamış olmak.

Yardımcı Doçentlik kadrosuna başvuracak adaylar, İstanbul Bilgi Üniversitesi Akademik Atama ve Yükseltme Başvuru Formu’nu, özgeçmişlerini, doktora belgelerini, (yurtdışından alınmış diplomaların YÖK  denklikleri) ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalarını 4(dört) takım halinde başvuru dilekçelerine ekli olarak süresi içinde Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Müdürlüğü’ne teslim edeceklerdir.

Eksik evrakla yapılan, süresi içinde yapılmayan başvurular ve postada meydana gelebilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Adresi:
İstanbul Bilgi Üniversitesi