Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi / Elektrik-Elektronik Mühendisliği - Yardımcı Doçent

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN

Üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde açık bulunan Yardımcı Doçentlik kadrosuna  2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’na tabi olarak 1 (bir) adet öğretim üyesi alınacaktır.

İlan Tarihi : 01 Temmuz – 03 Ağustos 2015 (Saat: 17.00)

1. Yardımcı Doçent kadrosuna daimi statüde atama yapılacaktır.
2. Adayların, Elektrik-Elektronik Mühendisliği veya ilgili alanlarda doktora derecesine sahip olmaları ve Telekomünikasyon (Haberleşme) alanında uzmanlaşmış olmaları  ve bu alanda araştırmalar yapmış/yapıyor olmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçentlik kadrosuna başvuracak adaylar, İstanbul Bilgi Üniversitesi Akademik Atama ve Yükseltme Başvuru Formu’nu, özgeçmişlerini, doktora belgelerini, (yurtdışından alınmış diplomaların YÖK denklikleri) ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalarını 4 (dört) takım halinde başvuru dilekçelerine ekli olarak süresi içinde Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığı’na teslim edeceklerdir.

Süresi içinde yapılmayan başvurular ve postada meydana gelebilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Adresi:
İstanbul Bilgi Üniversitesi