Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi / Tarih - Yrd. Doç. Dr.

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN

Üniversitemiz Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü'nde açık bulunan 2 (iki) Yardımcı Doçentlik kadrosuna 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’na tabi olarak ve aşağıda belirtilen şartlar çerçevesinde atama yapılacaktır.

İlan Başvuru Tarihleri: 28 Ağustos – 11 Eylül  2015 (Saat: 17:00)

Adaylarda aranan özellikler:

Beşeri ve Sosyal Bilimlerden birinde doktora derecesine sahip olmak.

Bu alanlarda çalışmalar yapmış ve üniversitelerde ders vermiş olmak tercih nedenidir.

Yardımcı Doçentlik kadrosuna başvuracak adaylar, İstanbul Bilgi Üniversitesi Akademik Atama ve Yükseltme Başvuru Formu’nu, özgeçmişlerini, doktora belgelerini, (yurtdışından alınmış diplomaların YÖK denklikleri) ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalarını 4 (dört) set halinde başvuru dilekçelerine ekli olarak süresi içinde Fakülte Dekanlığı’na teslim edeceklerdir.

Eksik evrakla yapılan, süresi içinde yapılmayan başvurular ve postada meydana gelebilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Adresi:

İstanbul Bilgi Üniversitesi