İletişim Fakültesi / Sanat ve Kültür Yönetimi - Yardımcı Doçent

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN

Üniversitemiz İletişim Fakültesi Sanat ve Kültür Yönetimi Bölümü’nde açık bulunan Yardımcı Doçentlik kadrosuna 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’na tabi olarak öğretim üyesi alınacaktır.

İlan Başvuru Tarihleri: 27 Temmuz-10 Ağustos 2016 (Saat:17.00)
Resmi Gazete İlan Tarihi: 27 Temmuz 2016 / 29783

Adaylarda aranan özellikler:
Adayların doktora tezini kültür-sanat yönetimi, kültür politikası, sanat tarihi, sanat kuramı ve kültürel incelemeler alanları ile doğrudan bağlantılı bir konu üzerine yapmış olması gerekmektedir.

Yardımcı Doçentlik kadrosuna başvuracak adaylar, İstanbul Bilgi Üniversitesi Akademik Atama ve Yükseltme Başvuru Formu’nu, özgeçmişlerini, doktora belgelerini, (yurtdışından alınmış diplomaların YÖK denklikleri) ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalarını 4(dört) takım halinde başvuru dilekçelerine ekli olarak süresi içinde Fakülte Dekanlığı’na teslim edeceklerdir.

Eksik evrakla yapılan, süresi içinde yapılmayan başvurular ve postada meydana gelebilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Adresi:
İletişim Fakültesi Dekanlığı