Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi / Tarih - Profesör

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN

Üniversitemiz Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü’nde açık bulunan Profesörlük kadrosuna 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’na tabi olarak daimi statüde (1) bir öğretim üyesi alınacaktır.

İlan Başvuru Tarihleri: 29 Aralık 2016 -  12 Ocak 2017
Resmi Gazete İlan Tarihi: 29 Aralık 2016/29933

Adaylarda Aranan Özellikler:
Adayların Siyasi Tarih alanında doçentlik ünvanı almış olması, Modern Balkan Tarihi ve Türkiye Cumhuriyeti Tarihi konusunda uzmanlaşmış olması gerekmektedir

Profesörlüğe başvuracak adaylar, İstanbul Bilgi Üniversitesi Akademik Atama ve Yükseltme Başvuru Formu’nu, özgeçmişlerini, doçentlik başarı belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalarını altı (6) takım olarak başvuru dilekçelerine ekli olarak başvuru süresi içinde Rektörlüğümüze teslim edeceklerdir.

Eksik evrakla yapılan, süresi içinde yapılmayan başvurular ve postada meydana gelebilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Adresi:
İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü