Sağlık Bilimleri Fakültesi / Ergoterapi - Doçent

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi, Ergoterapi Lisans Programı’nda açık bulunan Doçentlik kadrosuna 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu’na tabi olarak 1(bir) adet öğretim üyesi alınacaktır.

İlan Başvuru Tarihleri: 01.11.2017 - 15.11.2017
Resmi Gazete İlan Tarihi: 1 Kasım 2017 / 30227

Adaylarda Aranan Özellikler:

Ergoterapi veya Spor Bilimleri alanında doçentliğini almış olmak.

Doçentlik kadrosuna başvuracak adaylar, İstanbul Bilgi Üniversitesi Akademik Atama ve Yükseltme Başvuru Formu, kimlik fotokopisi, özgeçmiş, doçentlik başarı belgesi, (belgenin aslı ile fotokopisinin getirilmesi gerekmektedir), bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan dosyalarını 4 (dört) takım halinde başvuru dilekçelerine ekli olarak süresi içinde İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı’na teslim edeceklerdir.

Eksik evrakla yapılan, süresi içinde yapılmayan başvurular ve postada meydana gelebilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Başvuru Adresi:
İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü