İngilizce Dil Programları Saat Ücretli Öğretim Görevlisi (yeni mezun adaylar için)

İstanbul Bilgi Üniversitesi Dil Programları 2019-2020 akademik yılında saat ücretli İngilizce telafi dersi verecek Öğretim Görevlisi aramaktadır.

İdeal adayların aşağıdaki lisans derecelerinden birine sahip olmaları istenmekte olup deneyim aranmamaktadır.

• Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği veya İngilizce Öğretmenliği sertifikasıyla birlikte, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Dili ve Edebiyatı, Dilbilim veya Çeviribilim bölümlerinden birinden lisans derecesi (BA, BSc, BEd)

Özgeçmişinizi (CV), yeni çekilmiş JPEG formatında bir fotoğrafınız ile birlikte englishlp@bilgi.edu.tr adresine elektronik ortamda göndermenizi rica ediyoruz