Spor ve Sanat İçerikli Kulüpler

Bi 'Müzik Kulübü

Müzik konusunda deneyime sahip öğrencilerin,bilgi ve donanımlarını diğer arkadaşlarıyla paylaşan ve sahne alan bir gruptur.

ilaydateksoz@gmail.com

Bisiklet Kulübü

Bisiklet sevgisi kazandırmak ve yaygınlaştırmak, ayrıca bisikletin sağlıklı, ekonomik ve çevreci bir ulaşım aracı olduğu konusunda bilinç ve farkındalık yaratmak.

egekaran@hotmail.com

Dans Kulübü

Latin ve Hip Hop dansları konusunda eğitim verir ve yarışmalara katılır.

bilgidanceclub@gmail.com

Dağcılık Kulübü

Dağcılık başta olmak üzere trekking ve kampçılık deneyimi kazandırır, günü birlik geziler ve uzun süreli kamplar düzenler.

elif.celtik@bilgiedu.net

BİLGİ Extreme

Rüzgar ve dalga sörfü, kite sörf, snowboard gibi sporları seven ve yapmak isteyenleri biraraya getirerek, bu sporu geliştirmeye ve yaymaya çalışır.

mferhatk@gmail.com

Sualtı Kulübü BİSUS

Sualtı yaşamını ve dalış sporunu sevdirmek, dalış için gerekli altyapıyı ve eğitimi sağlayarak dalış gezileri düzenlemek amacındadır.

cem.karauc@gmail.com

Kültür Sanat Kulübü

Kültür sanat faaliyetlerini takip etmek üzere kurulmuştur.

edacamli@gmail.com

Kravmagen Self Defence Club

Kendini fiziksel olarak savunma, fiziksel ve zihinsel gelişim sağlamak amacıyla çalışır.

cemkeser1997@gmail.com

E-Spor Kulübü

E-Spor kavramını tanıtmak, bilgisayar ve konsol oyunlarıyla ilgilenen öğrencileri biraraya getirmek ve çeşitli etkinlikler yapmayı hedefler.

ataberk.yetimoglu@gmail.com

Halk Oyunları Kulübü

Halk danslarına ve kültürlerine olan ilginin, eğitim alarak geliştrilmesi.

Selinsarlak18@outlook.com

BİLGİ Yelken Kulübü

BİLGİ Yelken'in amacı, İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencilerine yelkeni öğretip sevdirmektir.

dogarbs@yahoo.com

BİLGİ Kürek Kulübü

Türkiye geneli üniversite kürek yarışlarında okulumuzu temsil etmek ve aynı zamanda kürek sporunu arkadaşlarımıza sevdirmek.

atakan.kansu@bilgiedu.net

Riders Of BİLGİ

Motorsiklet kültürünü Türkiye'nin genç nüfusuna doğru bir şekilde yaymayı amaçlar.

Can.karaca@bilgiedu.net

Sahne Bi Mavi Kulübü

Tiyatroyu 7 sanat dalıyla bütünleştirip, sanat için sanat yapmak ve tiyatronun hakettiği ilgi ve alakayı okulumuzda da sergilemektir.

elifoner@outlook.com.tr

BİLGİ Kamp Kulübü