Kozyatağı Kampüs Güvenlik Hizmeti İhalesi

İlgili Memur

Gülay Şaplı

Notlar
  • Fiyatlandırma Türk Lirası olarak hazırlanmalıdır.
  • Üniversitemizin ödeme vadesi fatura tarihi itibariyle 45 gündür.
  • Fiyatlar KDV hariç olmalıdır.
  • Fiyat teklifinizle beraber ekli dosyada paylaşılan teknik şartnameyi kabul ettiğinizi beyan olarak söz konusu şartnamenin her sayfasını kaşeli ve imzalı olarak taramanızı ve göndermenizi rica ederiz.
  • İhaleyi kazanan firma ile 01 Ocak 2018 - 09 Ağustos 2019 tarihleri arasında sözleşme imzalanacaktır.
  • Fiyat teklifinizi hazırlarken Kozyatağı Kampüs alanında keşif yapmak isterseniz öncesinde randevu almanızı önemle rica ederiz. Randevu talebinizi yazılı olarak aşağıdaki mail adreslerine göndermenizi rica ederiz.
  • Üniversite tarafından aksi belirtilmediği sürece söz konusu güvenlik hizmeti 6 personel ile verilecektir.
  • Üniversite, işbu ihale ve kazanan firma ile imzalayacağı sözleşme kapsamında, sözleşme süresince operasyondaki kişi sayısını artırma, azaltma ve kampüsler arası değişiklik yapma hakkını daima kendinde saklı tutar. Bu ihaleye teklif veren firmalar bu koşulu önden kabul etmiş sayılırlar.

İhale Dosya Ekleri