İhale No 201712002
Başlangıç Tarihi 14 Aralık 2017 - 16:00
Bitiş Tarihi 05 Ocak 2018 - 12:00
Satın alınacak Mal/Hizmet İstanbul Bilgi Üniversitesi - Medya Strateji ve Planlaması (Yarışma usulü koşullara bağlı değerlendirme yapılacaktır.)
Talep Eden Birim Pazarlama
Satın Alan Birim Pazarlama
Satın Alma Usulu Açık İhale
Satın Almanın Yapılacağı Yer Tüm Kampüsler
Satın Almanın Yapılacağı Tarih Şubat 2018
İlgili Memur

Yalçın Topak

Notlar

Fiyatlandırma ile ilgili notlar:

• İstanbul Bilgi Üniversitesi olarak “Medya Strateji ve Planlaması” kapsamındaki yeni dönem iş ortağı değerlendirme sürecindeyiz. Bu sebeple sizi sürece davet ederek konuyla ilgili bir araya gelmek istediğimizin bilgisini paylaşmak isteriz.
  • İlk aşamada firma tanıtımınızı yapmak ve bizim de üniversitemizi tanıtmak üzere 14-20 Aralık 2017 tarihlerinden size uygun olan tarih için ekteki mektubumuzda yer alan irtibat bilgilerinden randevu almanızı rica ederiz.
  • Hedeflerimize ulaşmak için birlikte çalışacağımız medya strateji ve planlama iş ortağımızın belirleneceği bu sürece katılmanızdan mutluluk duyarız.
  • Tarafımıza ileteceğiniz ve konunun bizim tarafımızdaki uzmanlarına iletilmesi gereken soruların yanıtları bu ön hazırlık sürecine dahil ettiğimiz tüm firmalar ile blind copy olarak paylaşılacaktır.
  • Teklifinizi hazırlarken aşağıdaki konulara ayrıca dikkat edilmesi gerektiğini bilgilerinize sunmak isteriz.
  • Tekliflerinizin KDV hariç olması gerekmektedir.
İhale Dosya Ekleri