İstanbul Bilgi Üniversitesi - Mezuniyet Sahne Organizasyonu

İhale No 201806001
Başlangıç Tarihi 08 Haziran 2018 - 09:00
Bitiş Tarihi 18 Haziran 2018 - 15:00
Satın alınacak Mal/Hizmet İstanbul Bilgi Üniversitesi - Mezuniyet Sahne Organizasyonu
Talep Eden Birim Öğrenci Destek Merkezi - Etkinlik
Satın Alan Birim Öğrenci Destek Merkezi - Etkinlik
Satın Alma Usulu Açık İhale
Satın Almanın Yapılacağı Yer santralistanbul Kampüsü
Satın Almanın Yapılacağı Tarih 9 Temmuz - 14 Temmuz
İlgili Memur

Yalçın Topak

Notlar

ÖNEMLİ NOT

Teklifler email yoluyla Satınalma Departmanı’na mail olarak iletilmeden, 18 Haziran 2018 tarihinde saat 15:00’a kadar kapalı-kaşeli-imzalı zarf ile İstanbul Bilgi Üniversitesi Ek Bina Kampüsü’nde Yalçın Topak adına imza karşılığı ile teslim edilmelidir.

Tekliflerin geçerli olabilmesi için aşağıdaki ön koşulların dikkate alınmasını önemle rica ederiz.

1-) 2016 ve 2017  yılları arasındaki bilanço tablosu paylaşılmalıdır.

2-) SGK borcu yoktur belgesi paylaşılmalıdır.

3-) İhaleye verilen tekliflerin geçerli olabilmesi için teklif veren firmalar en az 12 ay geçerli olacak şekilde teklif edilen bedelin %5 tutarındaki teminat mektubunun teklif zarfı içerisinde Üniversite'ye vermeyi koşulsuz kabul eder. Teminat mektubu veremeyen firmaların teklifleri geçerli olmayacaktır. Kazanan firmanın vermiş olduğu teminat mektubu, süresi dolduğunda iade edilecektir.

4-) Truss sisteminin statik raporları tarafımıza iletilmelidir.

5-) Tüm fiyatlar KDV hariçtir.

6-) Fiyatlandırma “Türk Lirası” olarak hazırlanmalıdır.

7-) Ödeme; Fatura tarihinden itibaren 45 (KırkBeş) gün sonraki ilk tedarikçi ödeme günü olan Cuma günü yapılacaktır.

8-) İşbu sözleşmeden doğan damga vergisi FİRMA tarafından ödenecektir. BİLGİ, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 488 sayılı Damga Vergisi Kanunu çerçevesinde damga vergisi ödemekten muaftır.

İhale Dosya Ekleri