İhale No 201811002
Başlangıç Tarihi 06 Kasım 2018 - 17:00
Bitiş Tarihi 20 Kasım 2018 - 11:00
Satın alınacak Mal/Hizmet İstanbul Bilgi Üniversitesi - 2018 - 2019 Yılı Kıyafet, Hediye Çeki ve Cübbe Alımı İhalesi
Talep Eden Birim Teknik ve İdari İşler & Öğrenci Destek Merkezi
Satın Alan Birim Teknik ve İdari İşler & Öğrenci Destek Merkezi
Satın Alma Usulu Açık İhale
Satın Almanın Yapılacağı Yer Teknik ve İdari İşler & Öğrenci Destek Merkezi
Satın Almanın Yapılacağı Tarih Aralık 2018 - Ekim 2019
İlgili Memur

Yalçın Topak

yalcin.topak@bilgi.edu.tr

Notlar
  • Teklif KDV hariç ve Türk Lirası olarak hazırlanmalıdır.
  • Ürün / hizmet santralistanbul Kampüsü’ne tedarikçi firma tarafından bedelsiz olarak teslim edilecektir.
  • Üniversitenin ödeme vadesi fatura kesim tarihinden 45 gün sonra ilk ödeme günü olmakla birlikte herhangi bir avans ödemesi yapılmamaktadır.
  • İşbu protokolden doğan damga vergisi tedarikçi firma tarafından ödenecektir. BİLGİ, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 488 sayılı Damga Vergisi Kanunu çerçevesinde damga vergisi ödemekten muaftır.
  • Üniversite, Ürünlerin siparişini birden farklı Firmaya verme hakkını saklı tutar.
İhale Dosya Ekleri